Com ens agrada anar a la platja!

Gaudiu dels quilòmetres de costa que us ofereix Catalunya

És temps de vacances i de calor i, tot i que per a molts ja fa dies que van començar les vacances, ara que s'acosta el mes d'agost és el moment oficial d'agafar les motxilles i anar a la platja!

Encara que molts puguin optar per viatjar fora del país, a Catalunya hi ha moltíssimes platges amb encant on gaudir del sol, el mar, i el bon temps. I és que a Catalunya hi ha més de 350 platges inventariades per l'Agència Catalana de Turisme i més de 220 zones de bany controlades per l'Agència Catalana de l'Aigua del Departament de Territori i Sostenibilitat i per la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior.

La Cala Foradada a Palamós

La Cala Foradada a Palamós

Platges que es distribueixen en 4 costes. Al centre del país hi trobem Costa Barcelona, el litoral format per les comarques del Maresme, el Barcelonès, el Baix Llobregat i el Garraf. Al nord, la Costa Brava, és a dir, la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i acaba a la frontera amb França.

 

Més al sud, la Costa Daurada és la part del litoral català compresa per les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i el Baix Camp. I a l'extrem sud del país, les Terres de l'Ebre, la denominació turística de la costa catalana que correspon al litoral de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Quilòmetres i quilòmetres de platges on gaudir del bon temps i la calor. Us ho perdreu?

Més informació
 
Destaquem