Les 3 millors platges per bussejar a Catalunya

Si ets un amant del busseig segur que voldràs conèixer algun d'aquests magnífics paratges

Catalunya és un país preciós on bussejar, gràcies a la gran quantitat de vida marina i cales precioses que hi ha per totes bandes. Si ets un amant del busseig segur que voldràs conèixer algun d'aquests magnífics paratges, on descobrir un entorn bellíssim. Per sort, les càlides aigües de la Mediterrània faran que la teva incrusió en el món del busseig sigui molt divertida.

Coneixem tres d'aquests indrets que no et deixaran indiferent:

Submarinisme a les Illes Medes

Submarinisme a les Illes Medes

 

Les Illes Medes.

Aquestes illes situades davant de l'Estartit són una de les estrelles del submarinisme català. I és que les illes Medes són per als experts del món subaquàtic, el millor lloc per bussejar a Catalunya i un dels millors d'Espanya. L'any 1990 s'hi va crear una reserva natural marina i és un lloc perfecte per observar el corall.

La Dragonera, a Tarragona

La Dragonera, a Tarragona

Vaixell enfonsat a Tarragona.

Si sou principiants a Tarragona trobareu una platja on hi ha un vaixell enfonsat expressament per fomentar-hi el submarinisme. I és que el 1995 l'Ajuntament de Tarragona va aprovar l'enfonsament de La Dragonera, un vaixell mercant de 65 metres d'eslora, per fomentar el submarinisme. Segur que us ho passeu d'allò més bé explorant!

 
Coves submarines a Sant Feliu de Guíxols

Coves submarines a Sant Feliu de Guíxols

Coves sota el mar a Sant Feliu de Guíxols.

En aquest poblet de la Costa Brava trobem unes boniques coves, que tot i ser de nivell expert segur que són precioses. En la immersió es poden contemplar prades de posidònia, escórpores i pops, entre altres espècies. Els passadís principal està situat a uns 26 metres de profunditat i té una longitud d'uns 25 metres. El segon túnel és més ample i té una longitud d'uns 18 metres.

Més informació
 
Destaquem