Gaudeix de les platges de Barcelona!

Són un dels grans atractius de la ciutat, amb serveis i activitats per a tots els gustos

Des dels seus inicis, la història de Barcelona ha estat íntimament unida al mar. Avui dia, les platges del litoral barceloní són, sense cap dubte, un dels grans atractius de la ciutat. Unes platges que no solament esdevenen un gran espai obert a la natura, sinó que també s'hi desenvolupen tota mena d'activitats de lleure, fet que les converteix en un medi privilegiat per al gaudi de la convivència.

Deu, en total, que ofereixen als barcelonins i als visitants diferents opcions per gaudir del mar. Coneixem aquestes platges.

Platja de la Barceloneta

Situada entre l'espigó del Gas i la platja de Sant Miquel, té una llargada de 422 metres i és una de les platges amb més tradició de la ciutat.

Platja del Bogatell

Ofereix moltes possibilitats per gaudir de l'esport a l'aire lliure, ja que als seus 702 metres hi trobareu diversos equipaments d'oci.

Platja del Bogatell a Barcelona

Platja del Bogatell a Barcelona

 

Platja de Somorrostro

Encarna la recuperació de la memòria històrica i ha esdevingut una de les platges més emblemàtiques de Barcelona.

Platja de Sant Sebastià

És la platja situada més a ponent de Barcelona i compta amb clubs esportius de gran rellevància a la ciutat.

Platja de Sant Miquel

És una de les platges més antigues de la ciutat. El seu nom prové de l'església de Sant Miquel del Port, construïda l'any 1755.

Platja de la Nova Icària

Situada al centre del litoral barceloní, és considerada una de les platges més tranquil·les, amb uns 415 metres de llargada.

Platja de la Nova Icària a Barcelona

Platja de la Nova Icària a Barcelona

 

Platja de la Mar Bella

Creada l'any 1992 aprofitant la remodelació urbanística del litoral amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, disposa d'una zona naturista.

Platja de la Nova Mar Bella

Juntament amb la Mar Bella, forma part de les platges que es van crear quan es va recuperar la façana litoral de Barcelona.

Platja de Llevant

Va ser la darrera platja a incorporar-se a la ciutat, l'estiu del 2006. Té una llargada aproximada de 375 metres i està situada al costat de la Nova Mar Bella.

Zona de banys del Fòrum

És un espai on es pot prendre el sol o banyar-se, però no hi trobarem sorra i l'accés a l'aigua es fa directament des de superfícies pavimentades, mitjançant escales.

Més informació
 
Destaquem