Descobreix l'encant de les platges de la Costa Daurada

Quilòmetres d'arena que no et deixaran indiferent

La Costa Daurada, a la part sud de Catalunya a la província de Tarragona, és un indret amb molt d'encant i opcions per a tots els gustos. Destaquen, per descomptat, les seves espectaculars platges, que donen nom a la zona pel color daurat de la sorra que hi impacta el sol.

La sorra d'aquestes platges és tova, suau, i s'adapta al cos quan us hi estireu per prendre el sol amb una simple tovallola per evitar que se us enganxi a la pell. El clima temperat permet el bany de juny a setembre i prendre el sol o passejar-s'hi pràcticament durant tot l'any. Les platges i cales de la Costa Daurada tenen un pendent molt suau que permet caminar dins l'aigua o nedar-hi sense riscs.

Descobrim cinc d'aquestes platges considerades com les millors per platges.cat:

Platges de Cunit

Platges de Cunit

Platja de Cunit (Cunit)

La platja de Cunit és una platja familiar, de sorra fina i gran extensió. És ideal pels nens pels molts metres de poca profunditat. La platja té 7 espigons que li proporcionen un aspecte singular: la divideixen en 7 cales semicirculars de sorra fina i, habitualment, d'aigües molt tranquil·les.

És una platja que disposa d'uns quants metres de poca profunditat, un gran avantatge pels més petits. Per això, la platja de Cunit acostuma a ser freqüentada per famílies.

Platja de Tamarit

Platja de Tamarit

Platja de Tamarit (Tarragona)

La platja de Tamarit, presidida pel Castell de Tamarit, és una platja protegida, aïllada enmig de la naturalesa. És un indret tranquil, de sorra de gra fi i aigües serenes.

Platja d'Altafulla

Platja d'Altafulla

Platja d'Altafulla (Altafulla)

La platja d'Altafulla va des del cap Gros fins a la Roca del Gaià. Davant d'un passeig marítim i de petites casetes d'estiueig, és un dels punts més concorreguts d'aquesta població.

 

De sorra fina i daurada, amb la silueta del castell de Tamarit de fons, la platja d'Altafulla ofereix una calma poc característica de les platges urbanes.

Cala Fonda de Tarragona

Cala Fonda de Tarragona

Cala Fonda (Tarragona)

També coneguda com a Waikiki, és una platja aïllada molt ben conservada. Es troba al bell mig del bosc de la Marquesa, una de les zones més verges del litoral tarragoní. De sorra fina i daurada, i d'aigües tranquil·les, càlides i poc profundes, és un indret molt tranquil que permet el nudisme sense problemes. A més, la barreja de la sorra argilosa amb aigua dolça proporciona una bona mascareta per la pell.

Platja de l'Arrabassada a Tarragona

Platja de l'Arrabassada a Tarragona

Platja de l'Arrabassada (Tarragona)

Platja molt familiar amb sorra finíssima, mar tranquil·la i aigües cristal·lines. És molt extensa i concorreguda, especialment per famílies, que troben una platja neta i amb tots els serveis necessaris perquè els nens puguin gaudir al màxim.

Més informació
 
Destaquem