6 platges de la Costa Brava que et captivaran

Més de 200 quilòmetres de costa que no et deixaran indiferent

Un dels indrets de referència quan es parla de platges catalanes és la Costa Brava, on trobar sol, arena, grans platges, petites cales, i indrets més íntims on gaudir de la natura. Una costa que abasta més de 200 km i que s'estén, seguint el litoral de nord a sud, entre Portbou i Blanes, incloent-hi les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva.

Descobrim avui 6 d'aquestes platges per gaudir-ne aquest estiu:

Cala d'Aiguablava

Cala d'Aiguablava

Cala d'Aiguablava (Begur).

Situada entre Begur i Tamariu (Baix Empordà), té uns 70 metres de llarg i diverses cales al seu voltant. S'hi pot accedir a través del Camí de Ronda, en cotxe des dels pobles de Tamariu, Begur o Palafrugell o via mar.

Cala Foradada

Cala Foradada

 

Cala Foradada (Palamós).

Situada a pocs quilòmetres de Palamós, una de les curiositats d'aquesta cala és que compta amb una roca foradada que crea un petit pont natural. S'hi pot accedit caminant des de la platja del Castell o via mar.

La Cala Forcanera a Blanes

La Cala Forcanera a Blanes

Cala Forcanera (Blanes).

Es troba al municipi de Blanes, i és una petita cala amb una platja d'uns 20 metres. Disposa d'una gran tranquil·litat, i aigua cristal·lina. Es pot accedir caminant des de Blanes o via mar.

Platja de la Gola de Ter

Platja de la Gola de Ter

Platja de la Gola de Ter (Torroella de Montgrí).

Situada als afores de Torroella de Montgrí i entre els pobles de Pals i l'Estartit, és una de les platges més grans de les que podem trobar a la Costa Brava, amb sorra fina, i quilòmetres i quilòmetres de platja. Una platja ideal per als amants dels esports relacionats amb el Surf.

 
Platja de l'Illa Roja

Platja de l'Illa Roja

Platja de l'Illa Roja (Pals).

És una de les platges més fotografiades de la Costa Brava per la singular roca vermella que divideix la platja en dos: 70 metres a una banda, i 30 a l'altra. Una platja ideal per als qui practiquen naturisme.

Sa Futadera

Sa Futadera

Sa Futadera (Tossa de Mar).

Situada a pocs quilòmetres de Tossa de Mar, la cala Sa Futadera és una meravella envoltada de natura típica de la Costa Brava. S'hi pot accedir caminant.

Més informació
 
Destaquem