Una de les millors platges per anar amb nens a la Costa Daurada, la de Sant Salvador

Pertanyent al terme municipal d'El Vendrell, que a més inclou una ludoteca

Anar a la pltja amb nens pot ser un malson o una activitat divertidíssima. Per fer que sigui la segona opció, us parlem avui de la platja de Sant Salvador, situada a la Costa Daurada. Aquesta costa, que s'exten entre el sud de la provincia de Barcelona i la de Tarragona, és perfecta per banyar-s'hi amb la canalla ja que les seves platges compten amb una entrada que s'endinsa al mar de forma gradual i planera. A més, hi trobem poques onades, perfectes pels més petits de la casa.

 

Una de les millors és la de Sant Salvador, pertanyent al terme municipal d'El Vendrell, que a més inclou una ludoteca. Tal i com explica la pàgina de turisme d'El Vendre, "la Ludoteca a la Sorra ofereix un espai de joc amb monitors per a nens i nenes entre els 2 i els 12 anys. Hi ha material de construcció, de joc simbòlic, o jocs tradicionals. És un servei per a les famílies, que hi poden deixar els infants una estona mentre els pares fan les compres o van a la platja.

 

Oberta tots els dies de juliol i agost entre les 18.00 i les 21.00h, té un aforament màxim de 20 nens per hora i un cost de 2 euros per nen i hora. L’entrada a la ludoteca es farà a cada hora en punt."

Més informació
 
Destaquem