4 platges per gaudir-ne amb els gossos

Hi ha espais on es permet el bany amb animals per gaudir del mar tota la família

Durant l'estiu és complicat trobar platges que permetin la presència d'animals. Però a l'hora de planificar les sortides amb gossos, hi ha diferents opcions i platges que permeten el bany amb els gossos. En destaquem quatre en les quals és possible segons platges.cat.

Cala Vallcarca

Cala Vallcarca

Cala Vallcarca (Sitges)

La cala Vallcarca, a la costa del Garraf, és una platja petita formada per sorra fina amb entrada gradual al mar. Amb 65 metres de longitud, i 20 metres d'amplada, està separada de la platja de Vallcarca per les restes d'un antic embarcador. Hi ha un rètol que informa que està permesa la presència d'animals, i disposa d'un xiringuito.

 

Cala del Cementiri

Cala del Cementiri

Cala del Cementiri (L'Ametlla de Mar)

La cala del Cementiri és una cala urbana petita, al nord de la localitat de l'Ametlla de Mar, sense serveis, que permet l'accés amb gossos. La cala fa 20 metres de llargada i 15 d'amplada, i és una de les cales més pedregoses de l'Ametlla. És fàcil accedir-hi a peu i amb cotxe.

Cala Bon Caponet

Cala Bon Caponet

 

Cala Bon Caponet (L'Ametlla de Mar)

Aquesta cala té una llargada de 50 metres i uns 15 d'amplada i està formada bàsicament de grava i còdols. Es va habilitar per al bany d'animals l'any 2012, i està situada a la urbanització Roques Daurades. Està a 500 metres del municipi, de manera que s'hi pot anar caminant.

Platja de la Rubina

Platja de la Rubina

Platja de la Rubina (Empuriabrava)

La platja de la Rubina és una platja de caràcter natural que forma part del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Disposa d'un servei diari de neteja, servei de vigilància i socorrisme, bars i lavabos. El bany amb la companyia de gossos només es permet a l'extrem nord de la platja, on hi ha una zona amb una extensió de 200 metres convenientment senyalitzada. A la resta de la platja està totalment prohibida la presència de gossos.

Més informació
 
Destaquem