Pícnic a la platja? 3 propostes per fer-ho a la Costa Daurada

És una bona opció per gaudir del cap de setmana en família vora el mar

Segurament ja ho teniu tot a punt per gaudir del cap de setmana, i amb la calor i el bon temps, anar a la platja és una de les opcions que més venen de gust. En aquest sentit, passar el dia a la platja en família amb un bon pícnic és una bona opció per aprofitar el dia al màxim vora el mar.

Una opció que és assequible arreu de Catalunya, però destaquem en aquesta ocasió algunes de les opcions que ofereix la Costa Daurada, on hi ha diferents platges amb zona habilitada per fer aquesta combinació possible. En coneixem tres.

 

Platja d'Altafulla

Platja d'Altafulla

Una opció és adreçar-se a la Platja d'Altafulla. Una platja de sorra fina, de 1.100 metres de longitud, que esdevé un dels grans atractius de la vila. En aquest indret hi ha una petita zona de taules i bancs, a tocar del mar, on poder passar el dia en família.

 

Una altra bona opció es troba a Tarragona. És la Platja Llarga. Amb els seus 3 quilòmetres de longitud, amb sorra fina, la més llarga de Tarragona, disposa d'un espai amb taules per poder gaudir del pícnic. Amb tot, és un espai reduït, així que cal anar-hi d'hora per tenir espai.

Platja de l'Arenal a L'hospitalet de l'Infant

Platja de l'Arenal a L'hospitalet de l'Infant

Finalment, més al sud, a L'Hospitalet de l'Infant, es troba la Platja de l'Arenal. És la platja més gran del municipi, amb 1.800 metres de longitud, arena fina, i a tocar del poble. En aquesta platja hi ha quatre zones de pícnic, amb taules i bancs, i parc infantil per als més petits.

Més informació
 
Destaquem