On gaudir de la platja amb els més petits de casa?

Gaudir de la platja amb seguretat amb els infants és possible arreu de Catalunya

Si preguntes als infants on volen anar quan és temps de vacances i fa calor, segurament molts d'ells i elles et contestaran que a la platja. I és que els més petits gaudeixen del mar d'una manera ben especial, ja que una jornada de platja pot ser tota una aventura. Per això, us recomanem cinc platges de Catalunya on els més petits s'ho podran passar d'allò més bé amb tota la seguretat i els serveis necessaris.

Platja de les Delícies (Terres de l'Ebre)

Una altra de les platges a tenir en compte a les Terres de l'Ebre, és la platja de les Delícies, a Sant Carles de la Ràpita. I és que una de les característiques més remarcable de les platges de les Terres de l'Ebre és la tranquil·litat de les seves aigües i les grans extensions de sorra fina, que les fan idònies per a gaudir-ne amb els més petits de la casa.

Situada a tocar del nucli urbà, la platja té una extensió de 200 metres i 40 metres d'amplada, és de sorra molt fina i disposa de bandera blava com a prova de la qualitat de les seves aigües i els serveis que s'hi ofereixen.

Platja Gran (Costa Brava)

La platja Gran, a l'Estartit, està situada al davant de les Illes Medes. És de sorra fina, i ofereix una gran quantitat de serveis com zona de bar, dutxes, socorrista, lavabos, lloguer d'hamaques i embarcacions, zona de pàrquing i un mini club.

Platja de Cap Roig (Terres de l'Ebre)

A les Terres de l'Ebre, al municipi de l'Ampolla, trobem la platja de Cap Roig, que destaca pel seu entorn característic. El verd dels pins es fusiona amb el blau del mar, juntament amb una arena vermellosa a conseqüència del reflex dels penya-segats rogencs que l'envolten.

La platja té una extensió d'uns 250 metres, i uns 60 d'ample, i és idoni per anar en família. Això sí, es recomana accedir-hi per camí de ronda. La platja ofereix diferents serveis als visitants.

La Platja de Castell vista des del poblat ibèric.  FOTO: Sandra Bisbe

La Platja de Castell vista des del poblat ibèric. FOTO: Sandra Bisbe

Platja del Castell (Costa Brava)

La platja del Castell és una de les platges verges de la Costa Brava més còmodes per anar-hi amb nens i nenes. Situada a pocs metres del poblat ibèric de Castell i integrada dins l'espai d'interès natural del castell del cap Roig, ofereix més de 300 metres lineals de sorra fina que faran passar una bona estona a tota la família.

És una platja de fàcil accés, tot i estar allunyada del nucli urbà, i ofereix un gran nombre de serveis, entre altres, una escola de caiac i passeres per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha lavabos i quiosc.

Platja de Sant Salvador (Costa Daurada)

I acabem les nostres propostes d'avui a la Costa Daurada on les seves platges compten amb una entrada que s'endinsa al mar de forma gradual i planera. És perfecta per banyar-s'hi amb la canalla, ja que, a més, hi trobem poques onades.

Una de les millors és la de Sant Salvador, pertanyent al terme municipal d'El Vendrell, que a més inclou una ludoteca que esdevé un espai de joc perfecte per als més petits.

Més informació
 
Destaquem