Ens agrada la Costa del Garraf!

Si busqueu platges tranquil·les a Catalunya, amb sorra fina i aigües poc profundes, el Garraf és ideal per a les famílies

Continuem recorrent la costa de Catalunya per gaudir de les seves platges aquest mes d'agost. Avui fem parada a la costa del Garraf, al sud de Barcelona, que ofereix multitud de platges als visitants on gaudir d'un dia vora el mar amb l'estil que més vingui de gust. 25 quilòmetres de costa, amb aigües càlides i tranquil·les, on trobar des de platges cèntriques fins a cales amagades on gaudir del bany amb més intimitat.

De totes elles, en destaquem 6 perquè gaudiu del mar al Garraf.

Platja de les Salines

Platja de les Salines

Platja de les Salines (Cubelles)

La platja urbana de les Salines, a Cubelles, amb 450 metres de longitud, és l'espai perfecte per gaudir del mar amb tota la família. I és que aquesta platja disposa d'una zona habilitada on s'accepten gossos durant tot l'any. Una platja de sorra fina, i aigua clara.

Platja de l'Home Mort

Platja de l'Home Mort

Cala de l'Home Mort (Sitges)

El municipi de Sitges, pocs quilòmetres al sud de Barcelona, compta amb múltiples platges que esdevenen un dels atractius de la vila. Entre elles, la Cala de l'Home Mort, una platja naturista, d'aigües clares i tranquil·les on podreu gaudir de l'estiu. L'accés és una mica complicat.

Platja de Sant Sebastià

Platja de Sant Sebastià

Platja de Sant Sebastià (Sitges)

Aquesta platja urbana és, possiblement, la més coneguda del municipi. Ubicada al casc antic de Sitges, és una platja familiar, de fàcil accés i amb tots els serveis.

Cala Morisca

Cala Morisca

Cala Morisca (Sitges)

Al municipi de Sitges es troba aquesta singular cala, situada entre penya-segats. Una platja, Cala Morisca, on gaudir d'aigües transparents i sorra fina, envoltats de natura, i on practicar nudisme. Únicament s'hi pot accedir caminant.

Platja les Casetes del Garraf

Platja les Casetes del Garraf

Platja les Casetes del Garraf

La platja del Garraf és una platja poc concorreguda esdevenint un indret tranquil on gaudir de la jornada vora el mar. Envoltada per casetes blanques i verdes, és un espai protegit del vent, i gaudeix de tots els serveis.

Platja del Far de Sant Cristòfol

Platja del Far de Sant Cristòfol

Platja del Far de Sant Cristòfol (Vilanova i la Geltrú)

Per gaudir d'un dia de platja en família al Garraf, una aposta segura és la platja del Far de Sant Cristòfol, a Vilanova i la Geltrú. Aigües de qualitat, i tots els serveis, fan de l'estada una experiència satisfactòria. A més, es pot visitar el far que dona nom a la platja, i el Museu del Mar.

Més informació
 
Destaquem