Ens agrada la Costa Brava!

Són unes de les platges catalanes per excel·lència, seguint el litoral de nord a sud, entre Portbou i Blanes

Si parlem se les platges de Catalunya, un dels indrets de referència per a moltes persones és la Costa Brava. Hi trobem sol, arena, grans platges, petites cales, i indrets més íntims on gaudir de la natura. Tots els ingredients per gaudir de l'estiu a la platja!

Una costa que abasta més de 200 km i que s'estén, seguint el litoral de nord a sud, entre Portbou i Blanes, incloent-hi les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva.

Avui parlem de 6 de les platges més emblemàtiques de la Costa Brava, per gaudir d'una escapada aquest mes d'agost:

Cala d'Aiguablava (Begur)

Situada entre Begur i Tamariu (Baix Empordà), té uns 70 metres e llarg i diverses cales al seu voltant. S'hi pot accedir a través del Camí de Ronda, en cotxe des dels pobles de Tamariu, Begur o Palafrugell o via mar.

 

Cala Foradada (Palamós).

Situada a pocs quilòmetres de Palamós, una de les curiositats d'aquesta cala és que compta amb una roca foradada que crea un petit pont natural. S'hi pot accedit caminant des de la platja del Castell o via mar.

 

Cala Forcanera (Blanes).

Es troba al municipi de Blanes, i és una petita cala amb una platja d'uns 20 metres. Disposa d'una gran tranquil·litat, i aigua cristallina. Es pot accedir caminant des de Blanes o via mar.

 

Platja de la Gola de Ter (Torroella de Montgrí).

Situada als afores de Torroella de Montgrí i entre els pobles de Pals i l'Estartit, és una de les platges més grans de les que podem trobar a la Costa Brava, amb sorra fina, i quilòmetres i quilòmetres de platja. Una platja ideal per als amants dels esports relacionats amb el Surf.

 

Platja de l'Illa Roja (Pals).

És una de les platges més fotografiades de la Costa Brava per la singular roca vermella que divideix la platja en dos: 70 metres a una banda, i 30 a l'altra. Una platja ideal per als qui practiquen naturisme.

 

Sa Futadera (Tossa de Mar).

Situada a pocs quilòmetres de Tossa de Mar, la cala Sa Futadera és una meravella envoltada de natura típica de la Costa Brava. S'hi pot accedir caminant.

Més informació
 
Destaquem