Ens agrada la Costa del Maresme!

Boniques platges al centre de Catalunya per gaudir en família o amb els amics d'un dia vora el mar

El litoral de Catalunya compta amb platges per a tots els gustos, edats i activitats. Si parlem de la costa del Maresme, aquesta es caracteritza per les seves  platges llargues i sorrenques on aflueixen una sèrie de rieres formades a les muntanyes esmentades. Una costa on gaudir del mar des de totes les seves perspectives, gaudint de cales tranquil·les, platges urbanes, i zones on poder practicar esports nàutics de tota mena.

Així, es pot gaudir del mar als 30 municipis que configuren aquesta part del litoral català. De totes elles, avui en destaquem quatre.

Platja del passeig dels Anglesos (Caldes d'Estrac)

Coneguda com a platja Els Tres Micos, i situada al municipi de Caldes d'Estrac, és una platja urbana agradable i neta, de sorra fina, i que disposa de tota mena de serveis. Té 700 metres de llargada i uns 50 metres d'amplada, disposa de dutxes i espais de lleure, entre molts altres serveis. A més, s'hi pot accedir fàcilment amb vehicle o a peu.

Cala d'en Pere (Calella)

Ben a prop de Barcelona, al municipi de Calella, es pot gaudir d'una cala íntima, envoltada de natura, però de fàcil accés i amb tots els serveis. És la cala de Sant Pere, amb sorra daurada i aigües clares i profundes. S'hi pot practicar el nudisme, i s'hi pot arribar amb transport públic i hi ha aparcament.

Platja de Ponent (Mataró)

Situada al costat del port de Mataró, la Platja de Ponent és de sorra gruixuda i és un bon lloc per practicar esports nàutics. La platja, d'uns 180 metres, disposa de tots els serveis, i està a tocar de l'estació de tren del municipi.

Platja de les Barques (Sant Pol de Mar)

Al municipi de Sant Pol de Mar, i dins del nucli urbà, es troba la Platja de les Barques. Una platja de menys de 400 metres de longitud on s'avaren les barques de pesca, dibuixant un paisatge tradicional de la vila. De fàcil accés, i amb múltiples serveis, ofereix una estada confortable a qui l'escull per gaudir d'un dia de platja.

Més informació
 
Destaquem