Receptes d'estiu: Esqueixada de bacallà

Els plats refrescants són la millor opció per a l'estiu

És estiu, fa calor, i volem gaudir del temps lliure i de les propostes que hi ha arreu de Catalunya. I a l'hora de dinar (o sopar), els plats ràpids de fer, i refrescants, són una bona opció per a aquests dies.

Així que avui preparem un dels clàssics de l'estiu: Esqueixada de bacallà.

INGREDIENTS:

  • 250 grams de bacallà dessalat
  • 1 ceba tendra picada
  • Mig pebrot verd i mig de vermell, tallat a daus petits
  • 1 tomàquet d'amanida
  • Olives negres
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva verge extra

ELABORACIÓ:

  • Poseu el bacallà dessalat a sobre d'un paper absorbent per treure-li l'aigua.
  • Netegem totes les verdures.
  • Piquem la ceba tendra.
  • Traiem les llavors del tomàquet, prèviament escalfat, i el tallem a daus petits.
  • Tallem els pebrots a daus petits.
  • Esqueixem el bacallà amb les mans, que quedi petit.
  • En un bol, barregem tots els ingredients.
  • Afegim olives negres.
  • Hi posem un bon raig d'oli, i una mica de pebre.
  • Barregem tot, i llest per gaudir-ne!

Aquestes quantitats estan pensades per a 3 persones. Només heu de modificar segons els que sigueu a taula!

Més informació
 
Destaquem