Cuinem pollastre al forn per Nadal

Una recepta tradicional per gaudir de les festes a taula

Arriben les festes de Nadal, i no poden faltar els bons àpats, respectant les restriccions establertes per aturar el coronavirus. Aquests dies aprenem a preparar receptes nadalenques per gaudir a taula. Si ja sabem com fer sopa de galets i carn d'olla, avui aprenem a preparar pollastre al forn.

INGREDIENTS:

  • 1 pollastre de pagès sencer net
  • 2 cebes
  • 1 beina de canyella
  • Conyac
  • Oli d'oliva i llard de foc
  • Herbes aromàtiques
  • Sal i pebre negre

ELABORACIÓ:

  • Comencem preparant el pollastre untant-lo amb llard i salpebreu-lo.
  • Posem el pollastre a una safata de forn amb oli d'oliva i una mica de llard.
  • Afegim les cebes tallades en quatre trossos, part de la beina de canyella, les herbes aromàtiques i un raig de conyac.
  • Posem la safata tapada al forn i ho coem una hora per cada quilogram de pes del pollastre.
  • Podeu afegir patates per acompanyar, afegint-les quan falti una hora per estar cuit.

I bon profit!

 
Més informació
 
Destaquem