A la cuina! Fem pollastre rostit amb bolets

Sortir a buscar bolets pot voler dir tornar a casa amb una barreja interessant

Seguim amb les receptes que tenen com a protagonistes els bolets. I és que a casa nostra, la tardor és l'època boletaire per excel·lència, i això ens ofereix moltes possibilitats a la cuina.

Si sou dels que heu sortit a buscar bolets, i heu tornat a casa amb una cistella ben variada (recolliu únicament els que reconegueu com a comestibles), avui us proposem preparar pollastre rostit amb bolets!

INGREDIENTS:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 500 gr. de bolets (o més, si ho preferiu!)
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 4 alls
  • 2 tomàquets
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Escalfem una paella que tingui tapa, i quan estigui ben calenta, posem un raig d'oli i les cuixes de pollastre salpebrades.
  • Tapem la paella i ho coem uns 5 minuts a foc lent. Passat aquest temps, girem les cuixes.
  • Mentre es va coent, netegem la ceba, el pebrot, els alls i els tomàquets, i ho tallem a trossos.
  • Cada 5 minuts anem afegint les verdures al pollastre. Primer el pebrot, després la ceba, seguim amb els alls, i el tomàquet el darrer.
  • Ho seguim coent tot a foc lent, i tapat.
  • Mentrestant, netegem els bolets i els fregim amb una mica d'oli.
  • I si les verdures ja estan cuites, destapem una mica la paella del pollastre perquè s'evapori l'aigua.
  • Quan el pollastre estigui cuit i es vegi ben tendre, afegim els bolets fregits que havíem preparat.
  • Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts...

I a dinar!

Més informació
 
Destaquem