4 fires de bolets per gaudir d'aquest exquisit fruit del bosc

Els bolets són els grans protagonistes de la tardor arreu de Catalunya

El món dels bolets ofereix un ampli ventall de possibilitats a la tardor. I és que és temps de bolets, i aquests són els protagonistes de moltes de les activitats en família, o amb amics, durant aquests mesos en què el dia es fa més curt, i la fresca ja fa acte de presència.

A banda de sortir-ne a caçar, o cuinar-los de manera exquisida, una bona opció per acostar-se al món boletaire és participar de les diferents fires que es fan arreu del territori vinculades al món boletaire. Unes fires que tenen com a objectiu vendre aquests fruits comestibles que ens ofereix el bosc, però també ofereixen tallers per conèixer-los millor, aprendre a cuinar-los, i molt més.

Destaquem algunes d'aquestes fires perquè pugueu triar què feu els pròxims dies si us agraden els bolets!

S'hi poden trobar bolets de tota mena.

S'hi poden trobar bolets de tota mena.

Fira del Tastet i del Bolet de Vilada

Se celebra el 12 d'octubre, amb un mercat d'artesans, una mostra d'antics oficis, una exposició i un taller de bolets.

Fira del Bolet del Solsonès

La fira arriba a la 12a edició els dies 19 i 20 d'octubre, amb sortides micològiques, degustacions, mercat del bolet, actuacions musicals, i molt més.

 

Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt

Aquesta fira arriba a la 29a edició el 27 d'octubre, i compta amb la tradicional exposició de bolets al Museu de can Banús, el tastet de bolets i l'entrega del Bolet d'Or, i la fira del Bolet i la Natura.

Fira de la Llenega a Cardona

Enguany se celebra el diumenge, 27 d'octubre, i proposa al visitant fer un recorregut entre parades per comprar llenegues i altres varietats de bolets, a més d'una mostra micològica per conèixer millor els bolets del país. També hi ha parades amb productes artesans amb elaboracions de bolets, concurs de llenegues, i degustacions de diferents plats elaborats amb aquest producte.

Més informació
 
Destaquem