14 propostes per gaudir del cap de setmana de Carnaval

La celebració de Carnaval i les propostes gastronòmiques marquen l'agenda dels pròxims dies a Catalunya

La celebració de Carnaval marca l'agenda d'activitats del cap de setmana arreu de Catalunya. Gairebé tots els municipis del país viuen aquests dies les jornades més esbojarrades de l'any amb rues, balls tradicionals, disfresses, i activitats per a tota la família. Tot i el Carnaval, però, hi ha altres propostes per gaudir del temps lliure durant els pròxims dies. En destaquem algunes.

Festa de l'Arròs a Sant Fruitós del Bages

Festa de l'Arròs a Sant Fruitós del Bages

Propostes gastronòmiques

Durant aquests dies s'estan celebrant diferents jornades gastronòmiques arreu del territori. Destaca la Garoinada de Palafrugell on, fins al 31 de març, les garoines són les protagonistes a les cuines de la zona. També les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre porten aquest boníssim producte als restaurants amb menús especials fins a l'1 de març.

A més, diumenge se celebra la Festa de l'Arròs de Sant Fruitós de Bages, i la Festa de la Caldera de Montmaneu.

Festival Hivernacle

Festival Hivernacle

Fires i Festes

Des del 7 de febrer, i fins al 23 de març, s'està celebrant el Festival Hivernacle a Vilafranca del Penedès, i Manresa viu aquests dies la Festa de la Llum. D'altra banda, aquest divendres arrenca el Festival Fineart Igualada, un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs de tot l'estat espanyol.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú

Carnaval de Vilanova i la Geltrú

Carnaval, Carnaval!

Com dèiem, gairebé tots els municipis de Catalunya celebren aquest cap de setmana el seu Carnaval. Hi ha propostes a Tona, Igualada, Vilanova i la Geltrú, Agramunt, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Solsona, i un llarg etcètera de pobles i ciutats. No deixeu de consultar les agendes municipals per saber quin és el que us queda més a prop de casa!

Més informació
 
Destaquem