Cuina de Nadal: Llagostins al forn amb all i cava

Preparar els àpats dels dies de festa és tot un repte meravellós

Les festes de Nadal, a Catalunya, són sinònim d'àpats en família i amb els amics. I a l'hora de preparar aquests àpats, sempre busquem la manera de sorprendre els nostres convidats. És per això que, durant aquest mes, compartim algunes idees perquè triomfeu a la taula per Nadal!

Avui preparem una recepta de llagostins molt fàcil de fer, i que farà les delícies dels vostres convidats: Llagostins al forn amb all i cava.

INGREDIENTS (4 persones):

  • 12 llagostins grans
  • 4 grans d'all
  • 100 ml de cava
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal gruixuda

ELABORACIÓ:

  • Escalfem el forn, amb calor dalt i baix, a 190 graus.
  • Mentrestant, preparem els llagostins. Els netegem i els tallem els bigotis, i els posem a la safata del forn.
  • Pelem els alls, els piquem i els escampem per sobre dels llagostins.
  • Ho ruixem tot amb oli d'oliva verge extra i afegim el cava.
  • Posem la safata al forn, i coem els llagostins 15 minuts.

I a punt per gaudir-los!

Més informació
 
Destaquem