Ens preparem per a gaudir de Halloween? Que ens donin carabasses!

El vegetal més representatiu de l'estètica de terror té un munt de beneficis per a la nostra pell i per a l'organisme

Ja ha començat el compte enrere per a la nit més terrorífica de l'any. El 31 d'octubre se celebra la coneguda com la nit dels morts, una tradició americana que cada vegada té més adeptes a Catalunya, i que coincideix amb la celebració de la Castanyada.

En lloc de panellets i castanyes, aquesta celebració ens proposa disfresses i festes terrorífiques. Si després de dos anys de restriccions per la pandèmia, et ve de gust animar-te a viure aquesta oda a l'estètica del terror, no necessites molt pressupost. N'hi ha prou amb tenir a mà uns quants cosmètics per a aconseguir un increïble maquillatge de Halloween... I si apostes pel total black en l'estilisme, fins i tot pots estalviar-te la disfressa.

Que ens donin moltes carabasses

Parlant de Halloween, hem de parlar d'una de les grans icones de la festivitat: la carabassa. El vegetal més representatiu de l'estètica de terror té un munt de beneficis per a la nostra pell i per a l'organisme. El Dr. Perricone destaca de la carabassa el seu poder antioxidant, gràcies a la combinació de vitamines i minerals. És font de betacarotè, precursor de la Vitamina A, una aliada ideal per a "millorar els processos regeneratius de l'organisme i fomentar una correcta circulació", afegeix Raquel González, directora d'educació de la marca.

Quins beneficis més ens pot donar la carabassa? Ens podem beneficiar del seu gran poder antiinflamatori per la seva dosi de vitamina C i en coure (amb alta capacitat antioxidant i calmant). El fruit de la baia de la carabassera fomenta la síntesi natural d'elastina i col·lagen, alhora que reequilibra amb un elevadíssim nivell de fibra i presenta baixos nivells de sucre.

Com ens la prenem? Doncs en forma d'infusions o cremes fredes i en format sòlid a la planxa o per a fer pastissos. Així que aquest Halloween no només la utilitzis per a decorar la casa al més estil americà. Enguany que et donin moltes carabasses.

Més informació
 
Destaquem