3 plans per gaudir del pont de la Puríssima a Catalunya

La festivitat ofereix tres dies de descans per gaudir del temps lliure a Catalunya

Ha arribat l'esperat pont de la Puríssima, i durant aquests tres dies de festa hi ha múltiples opcions per gaudir del temps lliure amb la família o els amics sense sortir de Catalunya. Tot i les múltiples propostes que hi ha arreu del territori durant el cap de setmana, avui us fem tres propostes per triar i remenar.

Punta de les Airasses

Punta de les Airasses

 

Gaudir de l'aire lliure

Una bona opció, si el temps acompanya, tal com està previst, és aprofitar el temps lliure per fer alguna excursió i aprofitar el bon temps per acostar-se a la natura. Són moltes les alternatives, només cal que feu un cop d'ull a les rutes que us proposa el Palau Robert. Rutes en família com la que us acosta a la Via del Nicolau de Bagà, una sortida de senderisme per la capçalera del Siurana a cavall de les comarques del Baix Camp i del Priorat, o fer una volta per l'estany d'Ivars. Opcions per a tots els gustos!

Mercat de Nadal de Cervera

Mercat de Nadal de Cervera

 

Preparar la celebració de Nadal

Aquests dies també són un bon moment per aprofitar el temps lliure i guarnir la casa per a a la celebració de les festes nadalenques. Una bona manera és visitant les múltiples fires de Santa Llúcia i Mercats de Nadal que hi ha arreu del territori. Dos clàssics d'aquestes dates són la Fira de Nadal a la Sagrada Família de Barcelona, que es pot visitar fins al 23 de desembre, i la Fira de Santa Llúcia al voltant de la catedral de Barcelona, oberta fins al mateix dia. Però n'hi ha a gairebé tots els municipis. 

Vinseum

Vinseum

Descobrir patrimoni

Una altra bona opció és aprofitar aquests dies per descobrir el patrimoni que hi ha a Catalunya. És impossible nombrar tot allò que podeu descobrir si feu una volta pel país, però podem posar alguns exemples. Si passeu per Tàrrega, no podeu deixar d'anar al Museu de la mecanització agrària Cal Trepat. Si passeu per Mollerussa, el Museu dels Vestits de Paper farà les vostres delícies. I si passeu per Vilafranca, descobrireu el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. Aquestes són 3 de les múltiples opcions que teniu. No deixeu d'investigar per descobrir nous llocs que us sorprendràn!

Més informació
 
Destaquem