Descobreix el vi i la seva cultura a Vilafranca

Visita Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Vilafranca del Penedès és, entre moltes altres coses, la capital del vi. I per donar a conèixer la seva història, i la importància que té a la regió, no hi ha res millor que visitar el Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Un espai pensat perquè els visitants visquin i experimentin la cultura del vi i tot allò que l'envolta, descobrint el caràcter del Penedès, que des de fa segles ha centrat la seva activitat en la viticultura. Un tret característic que ha influït la història, la cultura i les tradicions de la comarca.

 

El Museu compta amb un extraordinari fons que destaca per la seva heterogeneïtat disciplinària i per la seva vàlua històrica. Les més de 17.000 peces del fons són testimoni imprescindible per a poder completar la història d'un territori marcat pel cultiu de la vinya i la producció del vi.

Accés al VINSEUM, Museu de les cultura del vi de Catalunya

Accés al VINSEUM, Museu de les cultura del vi de Catalunya

 

El Museu es troba a la plaça de Jaume I, número 1, i durant l'estiu, fins al 30 de setembre, es pot visitar de dimarts a dissabte, de 10 a 19 hores, i els diumenges i festius, de 10 a 14 hores.

El preu de l'entrada general és de 7 €, i hi ha diferents modalitats d'entrada reduïda a 4 €. Per visites amb grup, cal fer reserva prèvia, i l'entrada al Museu inclou una degustació final i el servei d'audioguies.

Més informació
 
Destaquem