Una proposta per gaudir del millor vi i jazz a Vilafranca

El Banc Sabadell Vijazz Penedès se celebra anualment el primer cap de setmana de juliol

El Penedès és terra de vins, i cada any, des del 2007, el primer cap de setmana de juliol es combinen els millors vins i el millor jazz en el Banc Sabadell Vijazz Penedès. Un festival que els dies 5, 6 i 7 de juliol d'aquest 2019 arriba a la 13 edició de la mà de Tastavins Penedès, i que en la passada edició va acollir 55.000 visitants servint 75.000 degustacions de vi o cava a Vilafranca del Penedès.

 

Un any més, el centre històric de la ciutat es transformarà per acollir a aficionats, experts, curiosos i assidus, i a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l'aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

 

A més dels concerts, els visitants podran tastar fins a 300 referències de vi i cava procedents d'una quarantena dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers. A més a més, hi haurà una zona gastronòmica, amb la presència de restaurants de la zona, on s'oferiran tapes de qualitat pensades expressament per a ser acompanyades amb els vins i caves del Penedès.

Consulteu tot el programa d'activitats!

Més informació
 
Destaquem