3 escapades per fer a Catalunya aquest pont

Si vols descobrir indrets del país d'una manera diferents, prepara l'agenda

No ens cansem de repetir que Catalunya està plena d'indrets per descobrir, i que per visitar espais singulars i impressionants, no fa falta anar gaire lluny. I és més, si ja has visitat un lloc, sempre el pots tornar a visitar... canviant de perspectiva.

Avui recollim tres propostes per visitar alguns llocs de Catalunya, d'una manera diferents.

Ruta en moto pel Solsonès

Ruta en moto pel Solsonès

Fem una ruta en moto pel Solsonès?

El Solsonès, situat al Pre-Pirineu, destaca pels seus paisatges naturals, els seus boscos, camps i les seves muntanyes de gran altitud.

La ruta que us proposem és de 153 km, la seva durada és d'aproximadament 2 hores i 39 minuts. És una ruta circular que comença i acaba a Solsona. És ideal per fer una petita parada i descobrir els racons més especials de cada zona.

Consulta el recorregut.

Amfiteatre romà de Tarragona

Amfiteatre romà de Tarragona

Què pots fer si visites Tarragona?

Tarragona, situada al sud de Catalunya, és un municipi on destaca la seva història mil·lenària, plena de monuments històrics romans, medievals i modernistes. També destaca per les seves platges, rutes històriques... Et fem 5 propostes.

Consulta-les aquí.

Vies verdes Girona

Vies verdes Girona

Descobreix 3 vies verdes de Girona

Les vies verdes són una opció ideal per a aquells que els hi agrada caminar, però que no volen fer trams de dificultat molt elevada. Hi ha diverses rutes verdes per la zona de Girona. Us en suggerim tres que pots fer perfectament tant amb bicicleta com caminant.

Mira quines són.

Més informació
 
Destaquem