Ruta en moto pel Solsonès

Descobreix una ruta ideal en moto pel Solsonès, rodejat de natura i paisatges únics

T’agrada viatjar amb moto? Tenim una ruta que passa pel Solsonès i que no et pots perdre. 

El Solsonès, situat al Pre-Pirineu, destaca pels seus paisatges naturals, els seus boscos, camps i les seves muntanyes de gran altitud. 

La ruta que us proposem és de 153 km, la seva durada és d’aproximadament 2 hores i 39 minuts. És una ruta circular que comença i acaba a Solsona. És ideal per fer una petita parada i descobrir els racons més especials de cada zona.  

 

Parades de la ruta 

Solsona 

És el punt d’inici. Una ciutat plena d'història i de tradicions arrelades que es respiren per tots els racons del nucli antic. 

 

Pont del Clop 

Un pont per on passa la Ribera Salada, un riu d’aigües transparents. En aquest tram del riu adopta formes curvilínies i per això rep el nom de canal Serpent. 

 

Cambrils (Odèn) 

Entorn totalment natural on s'hi troba el Castell de Cambrils, l'església parroquial i alguna masia. 

 

Port del Comte 

És on està situada l’estació d’esquí de la província de Lleida. 

 

Fonts del Cardener 

Si t’endinses dins d’aquesta àrea natural rodejada d’arbres, depenent de l’època de l’any, podràs trobar unes esplèndides cascades i un raig d’aigua impressionant del riu Cardener. 

 

Sant Llorenç de Morunys 

Aquest municipi conserva l’estructura medieval formada per un clos murat en forma de pentàgon irregular on hi destaca la seva bellesa paisatgística i pels seus monuments històrics i artístics. 

 

Pantà de la Llosa de Cavall 

On gaudiràs d’unes vistes que t’enamoraran. El pantà està rodejat per una gran varietat de vegetació i, si us animeu, hi podeu fer alguna activitat d’aventura, com ara el caiac. 

Ruta en moto: Llosa de cavall

Llosa de cavall

 

Sant Esteve d'Olius 

És l'església parroquial d'Olius, declarada Bé cultural d'Interès Nacional. Un exemplar del romànic llombard el qual hi destaca la cripta vorejada per sis columnes que s’obren en forma de palmera. A pocs metres també pots visitar les sitges ibèriques i el cementiri modernista. 

 

Cardona 

En aquesta vila es pot visitar el Castell de Cardona, el seu centre històric o la Muntanya de Sal. 

 

Solsona 

I ja només queda la tornada desprès de tota aquesta ruta solsonina. 

 

Us proposem quedar-vos a dormir a l’Hotel Sant Roc, el qual disposa de tots els serveis necessaris per a aquells que viatgeu en moto. Desperteu-vos a prop de la ruta, esmorzeu tranquil·lament i poseu-vos en marxa sense la necessitat de carregar les coses durant tot el viatge. I, al final del viatge, allibereu les tensions acumulades al SPA, equipat amb sauna, bany de vapor i molt més. 

Hotel Sant Roc

Hotel Sant Roc

 

Prepara’t per una ruta en moto en plena natura pel Solsonès.

Més informació
 
Destaquem