5 activitats a fer a Tarragona

Platja, rutes, gastronomia i molt més

Tarragona, situada al sud de Catalunya, és un municipi on destaca la seva història mil·lenària, plena de monuments històrics romans, medievals i modernistes. 

  

També destaca per les seves platges, que juntament amb les del voltant, formen la Costa Daurada. I una de les coses que no et pots perdre són els seus deliciosos arrossos. 

  

Les 5 activitats a fer a Tarragona 

Rutes  

Tarragona compta amb una varietat de rutes que et faran descobrir els racons històrics més importants. Algunes d'aquestes rutes són: 

  • Ruta romana: s'hi visiten monuments de la seva època de màxima esplendor, com ara el famós amfiteatre, l'aqüeducte, el circ i el teatre. 

  • Ruta medieval: s'hi destaca, entre altres, la Catedral, l'Església de San Lorenzo, el claustre o el Castell del Rei.  

  • Ruta modernista: es visita la Casa Ximenis, el convent de les Teresines, la Casa Ripoll, el Rellotge del Port, i més. 

 

L'aqüeducte Tarragona

L'aqüeducte Tarragona

  

Passejar per les platges 

Una de les activitats que has de fer és passejar per la Costa Daurada, admirant les seves platges d'aigües tranquil·les i de sorra fina. També pots fer-te una bona remullada de peus, ja que les platges són planes i acostuma a haver-hi bon clima. 

  

Tastar l'arròs de Tarragona 

Un dels plats típics de Tarragona són els seus arrossos. Et recomanem anar a menjar a L'arrosseria Cunit, un restaurant especialista en arrossos que ofereix una gran varietat de plats, perquè trobis el més adient. Treballen amb productes de qualitat i amb xefs apassionats per l'arròs. Si vols menjar-ne un plat amb vistes al mar, aquesta és una opció ideal. 

L'arrosseria Cunit

L'arrosseria

  

 

Visitar el Serrallo 

És un barri pintoresc, més conegut per ser el barri dels pescadors, on se subhasta a la tarda el peix que s'ha capturat al matí. 

 

Prendre un refresc a la plaça 

Després d'un dia llarg visitant Tarragona, que millor que seure a una plaça i prendre un refresc per reposar energies. Tres places on hi ha bon ambient són: la plaça de la Font, la plaça del Fòrum i la plaça del Rei. 

  

 

Estàs preparat per fer una visita a Tarragona? 

Més informació
 
Destaquem