Què fer el primer cap de setmana de setembre?

Estrenem mes, i a Catalunya l'activitat no s'atura per gaudir del temps lliure

Ja ha arribat el mes de setembre, el mes de retorn a normalitat després de les vacances per excel·lència, però això no significa que no hi hagi activitats arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure. I el primer cap de setmana de setembre arriba farcit de propostes per a tots els gustos i edats.

Per exemple, des de Catalunya M'agrada, fem un recull de propostes per gaudir dels darrers dies d'estiu, i compatim 4 experiències que heu de viure si encara esteu de vacances, o podeu gaudir d'un cap de setmana fora de casa.

I dit això, tot seguit destaquem algunes de les activitats del cap de setmana perquè tingueu per triar i remenar. Ni oblideu que n'hi ha moltes més, i que les podeu trobar a les diferents pàgines web municipals.

Festa Major de Sentmenat FOTO sentmenat.com

Festa Major de Sentmenat FOTO sentmenat.com

Festes Majors

Comencem parlant de Festes Majors, ja que encara són molts els municipis que les celebren quan arriba el mes d'agost. Per exemple, aquest cap de setmana és el torn de les Festes de la Cinta a Tortosa, i també les Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Canet de Mar, i la Festa Major de Sentmenat.

Consulteu més Festes Majors per als primers dies de setembre.

Festa de la Verema de Cubelles FOTO festadelaverema.cat

Festa de la Verema de Cubelles FOTO festadelaverema.cat

Fires i festes

El setembre és temps de verema, i aquest fet es reflecteix en les propostes d'aquest cap de setmana. Així, fins al dissabte, dia 3, es pot gaudir de les Passejades en època de Verema a Subirats. D'altra banda, del 2 al 4 de setembre és el torn de la Festa de la Verema de Cabrera de Mar, i també de la Festa de la Verema de Cubelles.

A més, dia 3 arrenca La Verema a Carol Vallès, amb activitats cada dissabte i diumenge de setembre.

Festivalet de Circ de Manresa FOTO festivaletdecirc.cat

Festivalet de Circ de Manresa FOTO festivaletdecirc.cat

Propostes culturals

La cultura està ben present un cap de setmana més arreu del territori. Així, es pot descobrir el patrimoni català amb propostes musicals singulars, o gaudir del Festivalet de Circ de Manresa durant aquests dies.

Divendres, dia 2, arrenquen les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que celebren la seva 50a edició amb la participació de grups folklòrics vinguts d'arreu del món. I dissabte, és el torn de la Trobada de Puntaires de Conesa.

Recordeu que aquestes són únicament algunes de les activitats previstes per aquest cap de setmana a Catalunya. En podeu trobar moltes més a les diferents agendes municipals. Bon setembre!

Més informació
 
Destaquem