4 propostes per descobrir el patrimoni amb molt de ritme

Els conjunts monumentals de Catalunya acullen propostes musicals que no et pots perdre

Arriba el mes de setembre, i les propostes als monuments de Catalunya no s'aturen. Així, ofereixen diferents alternatives per descobrir-les, entre elles, amb propostes musicals que no deixen indiferent.

Tot seguit, compartim 4 propostes que ens arriben des de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya per al primer cap de setmana de setembre:

Anoia Folk

El dissabte, 3 de setembre, se celebra la 26a edició de l'Anoia Folk al Castell de Claramunt. Com sempre, la primera part del festival estarà dedicada al públic familiar.

A les 20.30 hores, Els músics del Parc obriran la programació amb un concert enèrgic però tendre al mateix temps, un cant a la vida comunitària i a l'amistat. Un concert que anirà acompanyat de la contista Laia Forcadell. Més tard, a les 21.45 hores, l'Indie Folk de Mimi Rose sonarà a l'escenari, i tancarà la jornada el concert de Mireia Vives i Borja Penalba a les 22.30 hores.

Consulteu els preus i adquiriu les localitats en aquest enllaç.

Assaig de les polifonies sagrades

El Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes acollirà, també dia 3, l'Assaig de les polifonies sagrades, de 10.30 a 18 hores. Una proposta gratuïta que s'emmarca en els actes del mil·lenari de la consagració del temple, i en la qual les corals del cap de Creus es trobaran per preparar una acció artística que ens oferirà l'oportunitat d'experimentar les polifonies sagrades. El públic podrà assistir als assajos i descobrir com devia ser el cant mil anys enrere, en el seu entorn original.

Més informació.

Festival a2m

La Ciutat ibèrica del Molí de l'Espígol serà l'escenari de l'última proposta de l'a2m el dissabte, dia 3. Un festival itinerant que ha convidat a descobrir espais singulars i oberts dels pobles del Tarròs, la Guàrdia d'Urgell i Tornabous.

A partir de les 17 hores, es podrà gaudir dels concerts amb Esther, La Maria i Selektah elektra.

Més informació i compra d'entrades.

Cicle Espais

Ja diumenge, dia 4, també arriba la darrera proposta del Cicle Espais, que enguany arribava a la 12a edició. La col·legiata del Castell de Cardona acollirà un concert inèdit, a les 19 de la tarda, amb el grup barceloní Ginestà.

Més informació i entrades.

Més informació
 
Destaquem