4 paisatges per descobrir a la tardor

El canvi de colors dels boscos catalans ofereix unes vistes úniques durant la tardor

L'estiu ja fa dies que va quedar enrere, i mentre esperem que arribi el llarg hivern, la tardor ens ofereix la possibilitat de gaudir d'un dels espectacles més bonics de la natura: el canvi de colors dels seus boscos. Us descobrim alguns dels boscos i parcs naturals que no us podeu perdre durant aquesta temporada per gaudir de la natura en estat pur!

El Montseny a la tardor

El Montseny a la tardor

Parc Natural del Montseny

El Parc Natural del Montseny és un indret fantàstic per visitar durant tot l'any, però amb l'arribada de la tardor es converteix en un lloc extraordinari pel joc de colors que s'hi esdevenen. Aquest és un moment ideal per passejar per Viladrau i el seu entorn, gaudir d'una agradable passejada en família al voltant del pantà de Santa Fe, o pujar fins al Matagalls si s'està en bona forma física.

La Fageda d'en Jordà a la tardor

La Fageda d'en Jordà a la tardor

La Fageda d'En Jordà

La Garrotxa compta amb múltiples espais per gaudir de la tardor, o de qualsevol moment de l'any. Però sense cap dubte, un dels més espectaculars, sobretot en aquesta època de l'any, és la Fageda d'En Jordà. Durant aquests mesos presenta una imatge espectacular, entre els colors grocs i els colors de terra que fan que passejar-hi esdevingui gaudir d'un espectacle únic. Gaudiu dels múltiples camins que la travessen, i no us oblideu la càmera de fotos!

El Pirineu canvia de color a la tardor

El Pirineu canvia de color a la tardor

 

Parc Natural del Pirineu

Fan de la muntanya? Doncs durant la tardor no podeu deixar de visitar el Parc Natural del Pirineu. Amb els boscos de fulla caduca, arriba un dels espectacles més bonics de tot l'any, convertint el paisatge en una paleta de colors que no us deixaran indiferents. Gaudiu d'aquest espai passejant per la vall de Bonabé, feu l'itinerari circular entre Potariets i Vernets, o recorreu el Pla de Perosa. Són només algunes de les propostes que gaudir de l'espectacle de la natura.

Bosc de Virós

Bosc de Virós

Bosc de Virós

Al Pallars Sobirà, i dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu, no podeu deixar de visitar el Bosc de Virós, que és considerat un dels més valuosos de Catalunya. I és que en aquest espai hi ha l'única fageda del Pallars Sobirà, que contrasta amb els grocs i rojos més vius d'altres caducifolis, i amb els verds més o menys foscos dels pins i avets. Per descobrir aquest bosc, hi trobareu un cartell explicatiu que permet interpretar els diferents tipus d'arbres, mitjançant tes rutes molt ben assenyalades, i accessibles per a tota la família.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?