A taula... amb crema de carabassa, bolets i formatge!

Un boníssim plat de tardor per gaudir de la cuina catalana amb productes de temporada

La tardor ofereix múltiples opcions culinàries per gaudir de la millor gastronomia catalana amb productes de la terra i de proximitat. Entre els productes de tardor, destaquen els bolets i la carabassa, així que, avui prepararem una boníssima crema de carabassa amb bolets i formatge.

INGREDIENTS:

  • 1 kg de carabassa
  • 300 g de patates
  • 2 porros
  • 200 g de bolets barrejats
  • 80 g de formatge manxego
  • Julivert i 1 gra d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

  • Pela i neteja la carabassa, i trosseja-la. Fes el mateix amb les patates.
  • Neteja els porros i fes-los a rodanxes.
  • Neteja els bolets i fes-los a trossos.
  • Neteja el julivert, i pica'l, i fes el mateix amb l'all.
  • Talla el formatge en encenalls.
  • En una olla amb una mica d'oli, salta el porro durant 5 minuts.
  • Afegeix la patata i la carabassa.
  • Cobreix les verdures amb aigua, posa sal i pebre, i bull la barreja durant 20 minuts.
  • Tritura les verdures, rectifica de sal si és necessari, i reserva-ho calent.
  • En una paella amb oli, enrosseix l'all, afegeix els bolets i salta'ls 5 minuts.
  • Afegeix sal i pebre, i també el julivert.
  • Serveix la crema en plats, i afegeix la barreja de bolets al centre, amb encenalls de formatge.
  • Bon profit!
Més informació
 
Destaquem