16 propostes per gaudir del darrer cap de setmana de febrer

Les activitats més destacades a Catalunya per aquest cap de setmana

Arriba el darrer cap de setmana del mes de febrer, i el primer del mes de març, ben farcit de propostes per a tots els gustos arreu de Catalunya per poder gaudir del temps lliure. Tot seguit, en destaquem algunes.

Fires i festes

Entre les múltiples propostes d'aquest cap de setmana, els dies 29 de febrer i 1 de març se celebra l'Agr'auto, la Fira del Vehicle d'Ocasió d'Agramunt, que enguany arriba a la XIX edició incorporant un espai dedicat a la Mobilitat del Futur amb exposició de vehicles elèctrics i híbrids.

AGR'auto

AGR'auto

Durant els mateixos dies té lloc la Fira de l'Aixada a Manresa, una fira que vol transportar el visitant al s. XIV per redescobrir els espais i els personatges del moment. Una fira que se celebra en el marc de la Festa de la Llum.

 

I més fires i festes. Diumenge, 1 de març, se celebra la Fira de la Ceba i del Calçot a Vila-sacra, així com la Festa Vi Jove i Oli Novell a Sant Jaume dels Domenys.

Fira de la Ceba i el Calçot a Vila sacra

Fira de la Ceba i el Calçot a Vila sacra

Propostes gastronòmiques

La gastronomia segueix ben present amb diferents propostes per gaudir-ne durant el darrer cap de setmana del mes de febrer. Així, segueix endavant la Garoinada de Palafrugell, i les Jornades Gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre. A més, dissabte, dia 29, es pot participar del Tast d'Olis Joves al Bruc, i arrenca la Campanya Gastronòmica La Cuina del Bacallà a Tossa de Mar, que s'estendrà durant tot el mes de març.

Carnaval a Cervera

Carnaval a Cervera

 

Més Carnaval

Tot i que oficialment el Carnaval es tanca el Dimecres de Cendra, encara són molts els municipis de Catalunya que celebren la festa aquesta darrera cap de setmana de febrer. Entre ells, hi ha Carnaval a Taradell, a Cervera, a Móra la Nova, i a Sant Cugat Sesgarrigues, entre altres.

Fineart Igualada

Fineart Igualada

I més propostes

Fins al 15 de març s'està celebrant el Festival Fineart Igualada, un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs de tot l'estat espanyol. I diumenge finalitza l'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, a més de celebrar-se el Mineralexpo Barcelona Sants.

Aquestes són només algunes de les propostes per gaudir del cap de setmana a Catalunya. No deixeu de visitar les pàgines webs municipals per descobrir-ne més!

 
Destaquem