Receptes de primavera: Gelat de maduixes i plàtan

Al maig arriben les maduixes a Catalunya, i cal aprofitar-ho, que duren poc!

És primavera, i això és sinònim de maduixes i de pujada de temperatures a Catalunya. I amb aquests dos elements, a la cuina, arriba el moment dels gelats. Així que, que millor que preparar un boníssim gelat de maduixes amb plàtan casolà?

És molt senzill!

INGREDIENTS:

  • 300 grams de maduixes
  • 3 plàtans madurs
  • Beguda vegetal d'ametlles o de coco

ELABORACIÓ:

  • Heu de ser previsors. La nit abans de menjar aquest boníssim gelat, heu de pelar els plàtans i tallar-los a rodanxes.
  • Igualment, haureu de netejar les maduixes i partir-les per la meitat.
  • Poseu les dues fruites tallades al congelador.
  • Ara sí. L'endemà, traieu les fruites que teniu al congelador, i deixeu-les reposar uns 10 minuts a temperatura ambient.
  • Poseu les fruites al got de la batedora, i afegiu un raig de beguda vegetal.
  • Tritureu-ho tot junt fins que tingui textura cremosa.
  • Ho podeu menjar al moment, o podeu guardar-ho al congelador en un recipient de vidre.
  • A l'hora de servir-lo, feu-ne boles, i acompanyeu-les de trossets de maduixa, rodanxes de plàtan, trossets de xocolata, coco ratllat... el que més us agradi!

A gaudir-ne!

Més informació
 
Destaquem