Preparem uns refrescants gelats de meló i gerds

Al mes d'agost podem gaudir de moltes fruites, i és senzill convertir-les en gelats

La calor és possiblement el més difícil de portar durant l'estiu a Catalunya. Per això, a l'hora de menjar, sempre és una bona opció optar per plats refrescants i hidratants. I, a l'hora de les postres, o per berenar, que millor que un bon gelat?

I si volem que, a més de ser refrescant, sigui saludable, per què no aprofitem les múltiples fruites al nostre abast per fer uns gelats casolans boníssims?

Doncs avui preparem gelats de meló i gerds. És molt senzill.

INGREDIENTS:

  • Mig meló
  • 250 grams de gerds
  • Unes gotes de llimona

ELABORACIÓ:

  • Netegem i eixuguem el meló i els gerds.
  • Liqüem el meló amb la pell, però sense les llavors.
  • Trossegem els gerds, i el barregem amb el liquat de meló.
  • Afegim unes gotes de llimona.
  • Quan tinguem la barreja feta, agafem motlles de gelats de pal de silicona.
  • Els omplim amb la barreja, i els posem al congelador.
  • Amb unes 6 hores, aproximadament, estaran a punt per menjar.

Només faltarà treure'ls del motlle, i gaudir-los!

Més informació
 
Destaquem