Fem pollastre amb bolets

Pollastre i rovellons es fusionen en una recepta senzilla i deliciosa

Us proposem una nova recepta de tardor amb els bolets com a protagonistes. Avui, acompanyant un boníssim pollastre, perquè tingueu per triar i remenar.

INGREDIENTS

  • 1 pollastre fet a trossos
  • Mig quilo de rovellons o rossinyols (el que preferiu!)
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 gotet de xerès
  • Sal i oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Agafem el pollastre net i fet a trossos, el salem lleugerament, i el daurem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva.
  • Quan el pollastre estigui daurat, el retirem.
  • Tallem els bolets a trossos i els fregim en el mateix oli de daurar el pollastre.
  • Quan s'hagin cuit, els retirem.
  • Al mateix oli, fregim la ceba ratllada, i quan estigui daurada afegim el tomàquet ratllat.
  • Quan estigui a punt el sofregit, tornem a posar el pollastre i els bolets.
  • Afegim una copeta de xerès.
  • Tapem la cassola i ho deixem coure tot junt durant uns 30 minuts.
  • Quan el pollastre estigui cuit, ja es pot servir.

Bon profit!

 
Més informació
 
Destaquem