Avui dinem arròs amb rovellons

Els rovellons són uns dels bolets més populars a Catalunya

En temporada boletaire a Catalunya, un dels bolets més preuats a casa nostra és el rovelló. Es pot cuinar de múltiples maneres, però avui us proposem preparar un boníssim arròs amb rovellons, molt fàcil de fer, i que queda per llepar-se els dits!

INGREDIENTS:

  • 500 grams de rovellons
  • 500 grams d'arròs
  • Caldo de pollastre
  • 1 ceba gran
  • 3 grans d'all
  • Sal
  • Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Primer de tot, netegem i tallem els rovellons a trossos.
  • En una paella amb una mica d'oli, saltegem els rovellons amb la ceba tallada a trossets i els alls laminats.
  • Afegim l'arròs i el sofregim.
  • Afegim el caldo de pollastre i ho deixem coure durant 12 minuts (o la cocció que demani l'arròs que fem servir).
  • Ho corregim de sal si és necessari...

I llest per gaudir d'un arròs amb rovellons boníssim!

Més informació
 
Destaquem