Ens quedem a casa!

Les mesures adoptades per frenar l'expansió del coronavirus fan més necessari que mai quedar-se a casa

La situació provocada per la pandèmia de coronavirus ha alterat el nostre dia a dia, i ens obliga a deixar de pensar en nosaltres i pensar en tots. És per un tema de responsabilitat. I si bé ens agrada sortir de casa i fer activitats socialment, durant els pròxims dies és necessari renunciar-hi. La millor opció, la necessària, és quedar-se a casa. No solament per evitar el contagi propi, sinó, i sobretot, per no posar en risc les persones més vulnerables.

Cal tenir molt present que la millor manera per combatre aquest virus que ho ha capgirat tot és el distanciament social i la higiene. Cal evitar la interacció amb la resta de persones, i d'aquí les mesures implantades per les autoritats. Aquest mateix divendres, el president de la Generalitat de Catalunya demanava el confinament de Catalunya, i el president de l'Estat espanyol anunciava que aquest mateix dissabte es declararà l'estat d'alarma. No són mesures exagerades; són les mesures necessàries per poder fer front al Covid-19, un virus que, per desconegut, encara no té una cura clara.

 

Cal ser responsables i seguir les mesures de confinament que s'estan implantant. Deixem treballar els professionals, fem cas de les recomanacions, i limitem al màxim la interacció social.

És hora de pensar en col·lectiu, pel bé de tots. Cuidem-nos.

 

Ens quedem a casa

Si bé ens agrada fer activitats fora de casa, aquests dies haurem de buscar les millors opcions per gaudir del temps lliure sense moure'ns del nostre habitatge. Opcions, n'hi ha moltes. Durant els pròxims dies us farem propostes per gaudir del temps lliure sense haver de sortir al carrer.

Més informació
 
Destaquem