2 propostes per gaudir de la cultura des del sofà

Gaudir de la cultura des del sofà de casa durant el confinament pel coronavirus és possible gràcies a la iniciativa #TheShowMustGoOn

Les mesures de contenció davant l'expansió del coronavirus han obligat a tancar sales de concerts i espais teatrals per evitar el contagi de la malaltia. Amb tot, gaudir de la música i el teatre és possible des de casa, després que diferents equipaments hagin decidit compartir a través de les xarxes continguts per fer més amè el confinament. Avui, te'n proposem dos:

Gaudir del teatre des del sofà amb el Teatre Lliure

El Teatre Lliure ha engegat la campanya #TheShowMustGoON!, proposant "un seguit de continguts teatrals a les nostres xarxes socials perquè durant aquests 15 dies pugueu seguir gaudint del teatre".

 

Així, de dijous, 19 de març, a dissabte dia 21, a les 20 hores, i diumenge a les 18 hores, es podrà gaudir de Hamlet, de William Shakespeare, dirigida per Pau Carrió i protagonitzada per Pol López.

A més del visionament d'obres, el Teatre Lliure també proposa altres iniciatives que podeu seguir a través del seu Twitter.

 

Música a casa amb el Palau de la Música

Des del Palau de la Música Catalana també se sumen a la iniciativa #TheShowMustGoOn i volen oferir als ciutadans i ciutadanes "una finestra al Palau de la Música Catalana" compartint concerts, conferències, entrevistes, reportatges, i molt més, a través de les xarxes socials. Igualment, comparteixen diferents continguts a la pàgina web del Palau Digital.

.

Més informació
 
Destaquem