És un dia màgic. És el Dia de Reis!

Els més petits de casa matinaran per saber què els han portat Ses Majestats

Aquest dijous, 6 de gener, és segurament el dia més màgic de l'any. I és que després de celebrar Nadal, i de rebre l'any nou, avui és el Dia de Reis. Una jornada carregada de tendresa i màgia en la qual Ses Majestats els Reis d'Orient omplen les llars de regals per als infants (i no tan petits), després d'una nit de nervis dels més petits de casa.

Després de viure el moment màgic de les cavalcades de Reis (encara amb restriccions i atípiques per la situació de pandèmia), avui els infants matinaran més que qualsevol altre dia de l'any per descobrir que els han portat els Reis d'Orient.

Uns personatges, els Reis d'Orient, que, segons el Nou Testament, són uns mags que, guiats per un estel, van portar regals a Jesús. Aquests regals van ser or, encens i mirra. Descobreix la seva història.

Una de les tradicions de la jornada, a més de recórrer les cases de familiars i amics per recollir els regals, és la de gaudir del Tortell de Reis. Unes postres delicioses que podeu preparar a casa seguint aquesta recepta.

Gaudiu de la màgia amb la qual es posa punt final a les festes nadalenques a casa nostra!

Més informació
 
Destaquem