Que venen els Reis d'Orient! Els fem la carta?

Una bona manera d'esperar-los, és que els més petits facin una bonica carta

Ja hem rebut l'any nou, i ja ha passat Nadal, i ara què toca? Doncs esperar la visita més esperada de l'any per als mes petits de casa. Parlem de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient que, tot i la pandèmia, no faltaran a la seva cita amb els nens i nenes la nit del 5 de gener.

Perquè la seva visita sigui tot un èxit, ha arribat l'hora d'escriure'ls la carta en la qual enumerar els regals que es desitgen, i també recordar com de bé s'han portat durant el darrer any, des de la seva última visita. I una bona opció aprofitant els dies de vacances és deixar volar la imaginació, despertar la creativitat i fer la nostra pròpia carta dissenyada pels petits de casa. Una bona manera de preparar l'arribada dels Reis de l'Orient tot passant una estona divertida en família.

Quin material necessitem?

  • Cartolines de colors
  • Retoladors i pintures de colors
  • Vernís
  • Pinzell
  • Tisores
  • Pega
  • Gomets

Així les fem!

Hi ha moltes opcions per fer la carta, i cadascú la pot dissenyar al seu gust. Nosaltres us proposem que podeu dibuixar o pintar els tres Reis a la part baixa de la cartolina, i els podeu acompanyar de regals, o d'aquells elements d'aquestes festes que més us agradin.

A la part superior de la cartolina, feu unes línies per escriure la llista dels vostres desitjos.

Quan s'hagi assecat la pintura, podeu dibuixar globus al costat de la llista de desitjos, i finalment, envernisseu tota la targeta perquè llueixi.

Si voleu afegir-hi més elements perquè sigui ben vistosa, poseu retallar l'estrella que van seguir els Reis en una altra cartolina, i enganxar-la a la part superior de la carta.

Quan la tingueu a punt, doblegueu la cartolina per la meitat, i a l'exterior penseu d'escriure la nostra adreça en una banda, i a l'altra el destinatari, Ses Majestats.

Tanqueu la cartolina enganxant gomets, i ja la teniu a punt perquè comenci la màgia!

Més informació
 
Destaquem