El Museu dels Vestits de Paper, un espai únic de Mollerussa

El concurs de vestits compta amb una llarga tradició

Una de les coses que defineix Mollerussa és una llarga tradició local ben singular: la fabricació de vestits de paper per a un concurs local. Aquesta tradició es remunta a fa 50 anys i des del 2009 tots els vestits guanyadors es poden veure al Museu dels Vestits de Paper. Aquesta és una parada obligatòria en la vostra visita a la ciutat.

El museu és fruit d'aquest concurs, és fruit de tots els seus participants, perquè és gràcies a ells que avui es pot gaudir de més de vuitanta vestits exposats. I és que un dels principals objectius del museu és precisament donar a conèixer aquesta forma de creació, de disseny, de treball, perquè fins que no es veu un vestit de paper no es pot ser conscient de tot l'esforç, tot el temps i tota la il·lusió que es necessiten per fer-lo.

 

El Museu es troba al carrer de Ferrer i Busquets, 90-02, i es pot visitar de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 15 a 17 hores, els diumenges i festius de 10 a 14 hores, com a norma general. El preu de l'entrada és de 3,5 euros, i hi ha nombrosos descomptes i modalitat d'entrada reduïda, que cal consultar.

Més informació
 
Destaquem