Viu el carnaval de Barcelona

Vine a celebrar el Carnaval amb tota l'alegria i tradició que ofereix Barcelona!

Vine de rúa al Carnaval de Barcelona! Si t'agrada disfressar-te i viure l'alegria del Carnaval, Si tens ganes de posar-te una disfressa i viure l'alegria del Carnaval, has arribat al lloc adequat. A Catalunya M’agrada t'acompanyarem a explorar les meravelles del Carnaval a Barcelona, oferint-te les millors recomanacions per gaudir d'aquesta festa tan especial.

Aquest any, carnestoltes se celebra del 8 al 14 de febrer, però, coneixes l'origen d'aquesta festivitat? Doncs, l'origen del Carnaval és incert, alguns l'associen amb el calendari cristià per ser un període d'excés abans de la Quaresma.

Carnestoltes és especial per la seva gastronomia, que és un element clau. No et pots perdre la botifarra d’ou i la coca de llardons, plats típics d'aquestes dates que trobaràs als bars de tota la ciutat. 

L'agenda del Carnaval de Barcelona és variada i participativa, amb desfilades, balls, concursos de truites a Gràcia i activitats arreu de la ciutat. Des del Dijous Gras amb la típica truita de butifarra d’ou fins al Dimecres de Cendra amb l'Enterrament de la Sardina, cada dia té la seva pròpia festivitat. No et pots perdre l’arribada del rei de Carnaval, les Rues de Carnaval que té cada barri i la divertida "Taronjada" amb globus i confeti.

Amb aquesta informació, ja tens tot el necessari per preparar-te i viure intensament el Carnaval a Barcelona. Recorda, aquesta festa té una rica història que va més enllà dels seus vestits colorits i desfilades. Gaudeix dels plats típics, i no et perdis cap dels actes especials. Vine a celebrar el Carnaval amb tota l'alegria i tradició que ofereix Barcelona!

Més informació
 
Destaquem