Fem una visita virtual a la Sagrada Família?

En aquests dies on la mobilitat està limitada, es pot seguir gaudint del patrimoni amb visites virtuals i activitats en línia

El confinament decretat per aturar l'expansió del coronavirus ens ha portat a passar molt temps a casa, i tot i que ja s'està produint el desconfinament per fases, la nostra mobilitat i les nostres activitats fins ara quotidianes, se segueixen veient limitades per garantir la seguretat de tots. Això, però, no significa que no puguem seguir gaudint del patrimoni de Catalunya. I és que són moltes les iniciatives que ens permeten viatjar i descobrir el territori des de casa.

Avui us proposem fer una visita virtual a la Sagrada Família, la basílica catòlica situada a Barcelona que ha esdevingut una icona de la ciutat i que és un dels exemples més coneguts del modernisme català. Un edifici únic al món que ha esdevingut tot un símbol.

La Sagrada Família va començar a ser construïda el 19 de març de 1882, avui dia, segueix inacabada. Antoni Gaudí, l'arquitecte que la va dissenyar, va voler que fos l'edifici més alt de Barcelona, és per això que un cop acabada, la Sagrada Família tindrà una altura de 172 metres.

Fes la visita virtual aquí.

 
Més informació
 
Destaquem