L'estel ja corona la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família

L'estel, que canvia el perfil de Barcelona, es col·locava aquest dilluns, 29 de novembre

El perfil de la ciutat de Barcelona ja és diferent. I ho és perquè la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família ja llueix l'estel que la corona. Un fet històric en tractar-se de la darrera peça que es col·loca a la torre, i que esdevenia una realitat aquest dilluns, 29 de novembre.

Col·locació de l'estrella FOTO @sagradafamilia

Col·locació de l'estrella FOTO @sagradafamilia

L'estel, que té un diàmetre de 7,5 metres i un pes de 5,5 tones, s'ha pujat ja acoblat. Les setmanes prèvies s'ha treballat en el muntatge i acoblament del seu nucli, que té forma de dodecaedre, amb les dotze puntes piramidals de l'estrella que sorgeixen de cada costat

Feta de vidre texturat amb una estructura d'acer inoxidable a les arestes, de dia els vidres estaran il·luminats pel sol i, de nit, la claror sorgirà de l'interior, des dels focus instal·lats a la base de les puntes.

 
L'estel de la Mare de Déu FOTO @sagradafamilia

L'estel de la Mare de Déu FOTO @sagradafamilia

El pròxim dia 8 de desembre està prevista la inauguració de la torre de la Mare de Déu, amb l'acte central de l'eucaristia, la benedicció i posterior il·luminació de l'estel. A més, s'han previst diferents activitats tant al temple com al seu entorn per celebrar aquest fet. Consulta el programa d'activitats.

Més informació
 
Destaquem