Torna el Festival Cruïlla amb 5 escenaris i més de 50 actuacions

El festival musical recupera el seu format prepandèmic del 6 al 9 de juliol al Parc del Fòrum

La música recupera un dels festivals més esperats de l'any a la ciutat de Barcelona, el Festival Cruïlla, i ho fa del 6 al 9 de juliol amb el seu format habitual. En aquesta edició hi haurà més de cinquanta actuacions en cinc escenaris diferents: Estrella Damm, Cruïlla Enamora, Vueling, Vallformosa i Four Roses.

L'escenari principal del festival, l'Estrella Damm, acollirà alguns dels noms més coneguts d'aquesta edició com Rubén Blades, Juan Luis Guerra, Duran Duran, Jack White, Residente o Hot Chip. Pel que fa a l'escenari Cruïlla Enamora, que sols està en funcionament quan no hi ha actuacions a l'Estrella Damm, viurà algunes de les actuacions més esperades d'aquesta edició, com les de Rigoberta Bandini, Trueno, Molotov, Editors, Rozalén, Els Catarres o Sofi Tukker, entre altres.

L'escenari Vueling, situat a l'amfiteatre, viurà les actuacions d'artistes tan diversos com Zahara, Meute, Danceteria, Tanxungueiras, Fat Freddys Drop, Ginestà o Joan Dausà.

D'altra banda, l'escenari Vallformosa serà l'escenari del Cruïlla Comedy, amb noms com Vintage Trouble, Sleaford Mods, Cimefunk i Buhos. I l'escenari cobert Four Roses, tornarà a obrir les portes amb actuacions d'artistes emergents, però també d'altres més coneguts que es gaudeixen millor en espais més íntims. Parlem de Ill Pekeño, Judeline, Marcel i Júlia, Pupil·les, Joe Crepúsculo, Niña Polaca, Colectivo Da Silva o Tyets, entre altres.

Consulteu tota la programació, els horaris, i molt més, al web del festival.

Més informació
 
Destaquem