Arrenca la tercera edició del Cruïlla XXS

El 21 de maig arrenca la proposta musical, que s'estendrà fins al 22 de juny

El festival Cruïlla XXS torna a Barcelona per tercer any consecutiu per oferir l'oportunitat de gaudir de la música en directe d'una manera diferent. El cicle, ideat per l'organització de Cruïlla a l'estiu de 2020, s'ha convertit ja un una en cita obligada del calendari musical de Catalunya.

Enguany, arrenca el 21 i de maig, i s'estendrà fins al 22 de juny, amb més de 20 concerts i amb la gran novetat aquest any d'oferir una part de la seva programació de forma totalment gratuïta.

Serà precisament l'estrena del festival, el dissabte 21 de maig, quan l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm obrirà les portes un any més a Cruïlla XXS presentant prop de dotze hores de música gratuïta, amb les actuacions de La Ludwig Band, Xarim Aresté, Oliva Trencada (amb Joan Miquel Oliver), Nico Miseria, Las Ninyas del Corro, Aqeelion, Carmen Xia, Chicxas Rosa, Juli Giuliani, Els Amics de Manel, Selma Bruna, Pocelam Ariox & Galgo Lento. Lal'Ba i La Tour de Carol.

Si les actuacions a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm al Cruïlla XXS ja són un clàssic, el cicle no vol deixar de sumar nous espais on portar la millor música en directe i per això aquest any Cruïlla XXS inclourà dos concerts, també gratuïts, a Westfield Glòries.

El dia 27 de maig, l'escenari Westfield Glòries viurà un dels concerts més esperats de la temporada, quan per celebrar el vintè aniversari de Delafé y las Flores Azules, Oscar D'Aniello i Helena Miquel tornaran a actuar a Barcelona per interpretar els seus temes més celebrats.

L'endemà serà el torn de David Otero. L'artista ha demostrat sobradament que és molt més que l'exguitarrista de El Canto del Loco, i la seva carrera en solitari, tant sota el pseudònim "El Pescao" com a David Otero, el converteixen en un dels millors artistes pop en castellà.

El mateix dia que Delafé y las Flores Azules actuaran a Westfield Glòries, el Poble Espanyol viurà el primer dels quatre concerts en aquest espai a Cruïlla XXS 2022 quan Mishima, la banda de Barcelona formada per David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra, presentaran el seu nou disc L'aigua Clara que es publicava el 22 d'abril.

Més música, al juny

Ja al mes de juny Leiva tornarà a Barcelona per presentar el seu nou disc que s'acompanya de l'anunci del Tour Cuando te Muerdes el Labio, presentacions que garanteixen un sòlid, aclaparador i èpic espectacle de rock en directe, capitanejat per un Leiva que irradia magnetisme i demostra perquè està en un moment cim de la seva carrera.

El 22 de juny Wilco actuarà al Poble Espanyol de Barcelona com a part de la seva gira de presentació del seu últim disc, La banda americana liderada per Jeff Tweedy, per fi podrà portar a Barcelona el concert de presentació d'"Ode to Joy".

Tots els detalls, i venda d'entrades, al web del festival.

Més informació
 
Destaquem