Plans per fer aquest cap de setmana

Descobreix tots els detalls sobre 3 grans festes a Catalunya per aquest cap de setmana

Si t'estàs preguntant quines activitats es viuen aquest cap de setmana a Catalunya, has arribat al lloc adequat. Descobreix tots els detalls sobre la Gran Festa de la Calçotada a Valls, la Ruta Teatralitzada a Canet de Mar i la Festa dels Tres Tombs a Calafell.

Gran festa de la calçotada a Valls

La Gran festa de la calçotada de Valls

La Gran festa de la calçotada de Valls

Comença el teu cap de setmana amb una immersió en la gastronomia catalana a la Gran Festa de la Calçotada a Valls. El 28 de gener del 2024, a Valls, coneguda com la capital del calçot, acollirà aquest esdeveniment amb més de cent anys de tradició. Des del segle XIX, la ciutat ha estat el cor de la tradició calçotaire, oferint una experiència autèntica que destaca per la seva autenticitat i popularitat.

Aquesta jornada plena d'activitats tradicionals inclou demostracions de cuina amb calçots a la graella, concursos de cultivadors i degustacions de salses. Amb l'entrega de premis com a punt culminant, aquesta festa gastronòmica et convidarà a descobrir els autèntics sabors de la calçotada i el seu arrelament a la cultura catalana. Si busques una experiència autèntica i típica, Valls t'espera amb els seus calçots a punt i la gran festa en marxa.

Ruta teatralitzada a Canet de Mar

Ruta Teatralitzada a Canet de Mar Ajuntament Canet de Mar

Ruta Teatralitzada a Canet de Mar Ajuntament Canet de Mar

Canet de Mar és l'opció perfecta per al teu cap de setmana. Sota el títol "La Maria Roura us convida a passar", aquesta experiència única et portarà al món íntim de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i la seva família.

Aquest recorregut teatralitzat revelarà anècdotes i curiositats sobre la vida quotidiana de l'arquitecte modernista. A més, tindreu l'oportunitat d'explorar els racons més íntims d'una de les cases més emblemàtiques de Canet de Mar i gaudir d'una barreja d'entreteniment teatral i contingut històric. És totalment una oportunitat única per descobrir els secrets que envolten la vida de Domènech i Montaner d'una manera divertida i fascinant.

Els Tres Tombs

Els Tres Tombs

Els Tres Tombs

El diumenge 28 de gener Calafell es converteix en l'epicentre de la història agrària i agrícola amb la 74a edició de la Festa dels Tres Tombs en honor a Sant Antoni Abat. Amb una jornada que comença amb l'Esmorzar del Traginer i la benedicció dels animals, aquesta festa ofereix un recorregut tradicional amb carros, cavalls i altres animals domèstics.

Calafell es transformarà en una Fira Artesana i Gastronòmica, oferint una àmplia varietat d'activitats per a totes les edats. Descobreix l'autenticitat de la comunitat de Calafell i connecta amb la història en aquesta celebració única que combina tradició i alegria.

Amb aquesta guia completa et presentem els plans per fer aquest cap de setmana, i a més, t'assegurem una experiència única que et connectarà amb la rica història i cultura de Catalunya. No deixis passar aquestes oportunitats úniques i viu la tradició catalana amb tota la passió que mereix. Bon cap de setmana a tothom!

 
Destaquem