Els Tres Tombs de Calafell

El diumenge 28 de gener marcarà la 74a edició de la Festa dels Tres Tombs

Benvinguts al cor de Calafell, on la història i la tradició convergeixen en una festa única! El diumenge 28 de gener marcarà la 74a edició de la Festa dels Tres Tombs, una celebració que ens trasllada a les arrels més profundes de la nostra comunitat. Desenvolupant-nos al llarg del Passeig de la Unió, en honor a Sant Antoni Abat, aquest esdeveniment és més que una simple festa, és un viatge a la nostra història agrària i agrícola.

Iniciem el dia amb l'Esmorzar del Traginer, un moment de convivència que precedeix pels cavalls i altres animals domèstics que esdevenen els protagonistes d'aquesta tradició, traslladar-nos als temps antics i connectant-nos amb les nostres arrels. Aquesta benedicció marca l'inici d'un recorregut tradicional, els "3 tombs", una processó única que recorre les pintoresques carreretes de Calafell.

La festa dels Tres Tombs també ens ofereix una oportunitat per explorar la Fira Artesana i Gastronòmica, situada a la plaça de Catalunya i placeta de Cal Cubano, amb una àmplia varietat d'activitats, des de tallers de cistelleria fins a degustacions de calçots a la brasa, la festa ofereix una experiència completa per a totes les edats.
La Festa dels Tres Tombs a Calafell és molt més que una celebració; és una oportunitat per experimentar l'autenticitat de la nostra comunitat i que a més, no només atrau els residents locals, sinó també als visitants, creant un dia especial que combina tradició i alegria.

Celebra l'autèntica Festa dels Tres Tombs, connecta amb la nostra història i gaudeix d'un dia ple de diversió i tradició. Calafell us espera amb els braços oberts on cada carrer és un trosset de la història catalana!

Descobreix més plans per fer aquí.

 
Destaquem