Ruta teatralitzada a Canet de Mar

Et transportarà al món íntim de Lluís Domènech i Montaner i la seva família

Si t'interessa explorar la vida i obra de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner de manera única i entretinguda, la Ruta Teatralitzada a Canet de Mar és l'experiència que et causarà impressió. En aquest article, desgranarem els detalls d'aquesta visita, des de la seva proposta fins als punts d'interès que no et pots perdre.

La Ruta Teatralitzada titulada "La Maria Roura us convida a passar" et transporta al món íntim de Lluís Domènech i Montaner i la seva família. En aquesta experiència única, la seva esposa, la Maria Roura, i la minyona revelaran anècdotes i curiositats que ofereixen una perspectiva més humana del geni modernista.

La visita comença a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, punt de trobada on la Sra. Maria Roura i la seva minyona obriran les portes de la seva casa per compartir anècdotes i revelacions sobre la vida quotidiana de l'arquitecte.

Durant aquest recorregut teatralitzat, podràs explorar els racons més íntims d'una de les cases més emblemàtiques de Canet de Mar. La visita no només ofereix una mirada a la vida familiar de Domènech i Montaner, sinó que també inclou curiositats i detalls històrics que fan que la història prengui vida davant teu.

La primera edició de la Ruta Teatralitzada, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, va ser un èxit rotund on els participants van tenir l'oportunitat de visitar diversos punts relacionats amb Domènech i Montaner, com la Casa Roure i l'Ateneu Canetenc, tot gaudint de la interpretació d'actors locals.

La Ruta Teatralitzada a Canet de Mar és una oportunitat única per descobrir els secrets i les curiositats que envolten la vida de Lluís Domènech i Montaner, amb una barreja ideal d'entreteniment teatral i contingut històric. No deixis passar aquesta oportunitat de viure la història de manera diferent i divertida. Reserva aviat i gaudeix d'una jornada plena d'emocions i coneixements.

 
Destaquem