Què faràs aquest cap de setmana?

Fem un repàs a les activitats destacades del primer cap de setmana d'abril a Catalunya

Comença el mes d'abril, i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya per oferir propostes per a tots els gustos i edats. Tot seguit, destaquem algunes de les activitats previstes per als pròxims dies, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals, on en trobareu moltes més!

La Passió d'Olesa de Montserrat

La Passió d'Olesa de Montserrat

Propostes culturals:

La proximitat de la Setmana Santa ja es fa sentir als escenaris catalans amb la representació d'un dels clàssics d'aquesta època: La Passió. Així, fins a l'1 de maig, es pot veure La Passió d'Olesa de Montserrat, i fins al 30 d'abril, es representa La Passió de Cervera, entre altres.

I més propostes culturals. Aquest cap de setmana encara es pot veure una festa en homenatge a Sant Antoni Abat. I és que és el torn de la Festa dels Tres Tombs a Anglesola, que arriba a la 39a edició.

Descobriu més activitats culturals per començar l'abril amb bon ritme.

Fira del Tocino de Caseres

Fira del Tocino de Caseres

Activitats gastronòmiques:

La gastronomia segueix ben present arreu de Catalunya un cap de setmana més, amb propostes en diferents formats. D'una banda, s'estan celebrant les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró: Pèsols amb sèpia i patates, fins a l'1 de maig.

D'altra banda, hi ha diferents fires i mercats amb la gastronomia com a eix vertebrador. Entre elles, aquest cap de setmana se celebra la Fira de la Botifarra de La Garriga, així com la Fira de l'Espàrrec al Port de la Selva, i la Fira del Tocino de Caseres, entre altres propostes gastronòmiques que podeu consultar en aquest enllaç.

Fira de les 40 hores de Ripoll

Fira de les 40 hores de Ripoll

Fires, festes i mercats:

Són moltes les fires i mercats que s'esdevenen aquest cap de setmana a Catalunya, i moltes les fires que donen la benvinguda al mes d'abril.

Per exemple, des de dijous, i fins diumenge, se celebra La Mostra, Fira d'Espectacles infantils i juvenils a Igualada. Durant el cap de setmana també és el torn de la Fira de les 40 hores de Ripoll, i arrenca una nova edició del Sismògraf, el Festival que detecta el moviment, a Olot.

Aquestes són només algunes de les propostes. Busqueu i remeneu, que en trobareu moltes més per a no tenir excusa per quedar-vos a casa!

Més informació
 
Destaquem