4 fires i mercats per visitar a principis d'abril

Tradició i modernitat omplen places i carrers arreu de Catalunya

L'abril arrenca amb diferents fires i mercats relacionats amb les tradicions i la història a casa nostra. En destaquem algunes que es podran gaudir els pròxims dies a Catalunya.

Fira de les 40 hores de Ripoll, en una edició anterior

Fira de les 40 hores de Ripoll, en una edició anterior

Fira de les 40 hores de Ripoll

De l'1 al 3 d'abril, Ripoll celebra la tradicional Fira de les 40 hores, que compta amb més de 100 anys d'història. Es podrà gaudir d'expositors de Productes del Ripollès i altres productors alimentaris de proximitat, Mercat Jove amb creadors i creadores de moda i altres artesanies, Fira Multisectorial amb estands, carpes i espais, a més d'atraccions i altres propostes per a totes les edats.

Més informació, a la pàgina web de l'Ajuntament de Ripoll.

Monacàlia, la Fira de l'Abat de Navarcles

Monacàlia, la Fira de l'Abat de Navarcles

Monacàlia, la Fira de l'Abat de Navarcles

Els dies 2 i 3 d'abril Navarcles es vesteix de gala per tornar al passat celebrant Monacàlia, la Fira de l'Abat, que enguany arriba a la divuitena edició. Una fira que rememora el Navarcles del segle XI, amb diverses recreacions històriques i escenificacions teatrals de l'època.

Durant els dos dies de la proposta, es pot gaudir d'espectacles teatrals de carrer, mostra d'oficis i productes artesans, tallers d'arts monacals, degustació de productes elaborats per diversos monestirs, i molt més.

Consulteu tota la programació.

Fira de la Flor i el Planter a Salt

Fira de la Flor i el Planter a Salt

Fira de la Flor i el Planter a Salt

El diumenge, 3 d'abril, Salt viurà una nova edició de la Fira de la Flor i el Planter, que recupera la tradició en la producció i venda de productes de l'horta. Un mercat, que celebra la seva 12a edició, amb parades de planter, flors, planter ecològic, herbes medicinals i aromàtiques, cosmètica natural i estris d'horta artesanals.

Una jornada lúdica i familiar en què el més tradicional i les noves tendències conflueixen en harmonia.

Descobreix totes les activitats de la jornada.

Mercat del Ram de Vic

Mercat del Ram de Vic

Mercat del Ram de Vic

Els dies 8, 9 i 10 d'abril, Vic té la seva cita anual amb el Mercat del Ram, un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. En aquest mercat podreu gaudir d'exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i un ampli espai destinat a la gastronomia.

Algunes de les novetats d'aquest any són la transformació de la part agroramadera amb la primera edició del Congrés BIT i la consolidació de La Casa de Pagès que ocuparà tot el Recinte Firal.

Consulteu el programa d'actes.

Més informació
 
Destaquem