6 propostes culturals per al mes de maig

Música i arts escèniques són les protagonistes de la segona quinzena del mes de maig

La cultura forma part del nostre ADN, i per als pròxims dies, hi ha múltiples propostes de música i arts escèniques arreu de Catalunya. Tot seguit, en destaquem sis, però no deixeu de consultar les agendes municipals per descobrir-hi més propostes!

Festival de Música Clàssica a Bigues i Riells

El dia 13 de maig arrenca el Festival de Música Clàssica a Bigues i Riells, que s'estendrà fins al dia 29 del mateix mes. Un festival que aposta per la difusió de la cultura musical i de patrimoni intangible especialitzat en la Música de Cambra.

Més informació.

Festival de Música Clàssica a Bigues i Riells, en una edició anterior FOTO Ajuntament de Bigues i Riells

Festival de Música Clàssica a Bigues i Riells, en una edició anterior FOTO Ajuntament de Bigues i Riells

EnCanta, Festival de petit format de cantautores i cantautors a Roda de Ter

La música també serà la protagonista de Roda de Ter del 12 al 15 de maig amb el Festival de petit format de cantautores i cantautors, l'EnCanta, que enguany arriba a la 5a edició.

Consulteu la programació.

Cornamusam d'Olot

El 25 de maig arrenca el 31è Festival Internacional de la Cornamusa d'Olot, que s'estendrà fins al dia 29. El Cornamusam és un festival internacional de música d'arrel dedicat a la difusió i promoció de la cornamusa o sac de gemecs i la seva música, així com a la mostra d'altres cornamuses d'arreu del món. Enguany recupera la presencialitat amb propostes com la de Carlos Núñez, Germà Negre i Pol Valverde, entre altres.

Consulteu tots els detalls.

Mostra de Cançó Improvisada a Sant Quirze del Vallès

El dissabte, 28 de maig, se celebra l'onzena Mostra de Cançó Improvisada a Sant Quirze del Vallès. Un espectacle on sis dels millors glosadors dels Països Catalans, acompanyats d'una orquestrina de tres músics, improvisen versos rimats a l'instant sobre unes melodies i un temes donats pels organitzadors de l'acte.

Descobreix els protagonistes d'enguany.

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

Poesia a les Caves a Sant Sadurní d'Anoia

Si parlem d'arts escèniques, fins al 27 de maig es pot gaudir de la proposta Poesia a les Caves a Sant Sadurní d'Anoia.

Consulteu la programació.

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

El dissabte, 28 de maig, no us podeu perdre la Fira del Clown de Vilanova de la Muga. Durant la jornada s'oferiran diferents espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown, el circ i l'animació. Amb més d'una quinzena d'actuacions distribuïdes en quatre escenaris, hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown.

Descobriu tots els detalls.

Més informació
 
Destaquem